×

Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
Dia:  Dilluns, 14 de gener
Hora:  a les 19:00
Lloc:  Cristianisme i Justícia . Barcelona
Organitza:  Mans Unides, Càritas Barcelona, ​​​​​​​Justícia i Pau (Barcelona)
Cristianisme i Justícia
Carrer Roger de Llúria 13, 08010, Barcelona
Taula rodona

De la postveritat a la postdemocràcia

La quarta conferència del cicle dels Dilluns dels Drets Humans 2018-2019 porta per títol: "De la postveritat a la postdemocràcia".

foto de Mans Unides.

Constatem un procés de debilitament general de la qualitat democràtica dels sistemes polítics occidentals. La política sembla convertida en un pur espectacle o una lluita descarnada pel poder.

Creixen i arriben al poder nous lideratges populistes, sobre la base de discursos demagògics i basats en la por, impulsats per la manipulació de la informació que arriba l’opinió pública, on internet i les xarxes socials han adquirit una enorme influència i on el periodisme independent i rigorós sembla haver entrat en crisi. Com caldria configurar aquest nou context comunicatiu cap a la conformació d’una democràcia de qualitat i respectuosa dels drets humans?

Les ponències seran a càrrec de:

-Robert Fishman, doctor en sociologia per la Yale University i professor de ciències polítiques a la Universidad Carlos III de Madrid. Autor de “Voces de la democracia” sobre la qualitat de la vida pública a Espanya.

-Neus Tomàs, subdirectora de eldiario.es i directora de Catalunya Plural - eldiario.es.

I Laura Aznar Llucià serà la moderadora de la xerrada. Aznar Llucià, sociòloga i periodista, forma part de l’equip de Sentit Crític i col·labora a la Veu del Carrer.

Aquesta sessió tindrà lloc el dia 14 de gener a les 19h a la Sala d'Actes del Centre d'Estudis Cristianisme i Justícia (Roger de Llúria, 13, Barcelona).

L'entrada és lliure i no cal inscripció prèvia. Us hi esperem!