Dia:  Divendres, 11 fins diumenge, 13 de juny
Hora:  de 17:45
Hora:  a 18:30
Lloc:  ▶️ Monestir de Sant Benet de Montserrat. Monistrol de Montserrat
Organitza:  Sinclètica Escola Monàstica | Teresa Forcades
Intervindran a l'acte:  Cristina Guarnieri, Emili Brugalla, Katharina Pyschny, Teresa Forcades, Anna Pou
Preu:  150.00€
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
▶️ Monestir de Sant Benet de Montserrat
Ctra. Monistrol a Montserrat Km.10 , 08298, Monistrol de Montserrat

Per saber-ne més

Curs

LA POR | Classes de Primavera/Tardor Sinclètica 2021

Un equip de cinc professors internacionals compartirà Cinc Perles sobre la POR des de la perspectiva de la Literatura, la Bíblia, les Belles Arts, la Teologia i la Música.

- Les Perles són obres d’art (literàries, artístiques, musicals), escrits teològics o passatges bíblics que la subjectivitat del professor/a troba particularment inspiradors; la saviesa monàstica sempre ha sabut que l’experiència i el coneixement no es poden separar; un element clau del nostre programa de màster és que els professors compartiran amb els estudiants no només els seus coneixements teòrics sobre el tema, sinó també el seu vincle personal amb la perla que hagin triat.

- Es pot participar a les classes de forma presencial al monestir o bé on-line. Inscriure’s on-line dóna accés a l’streaming en temps real de les classes i també als videos que quedaran penjats; durant l’streaming, els participants on-line podran interactuar amb els professors i amb els estudiants presencials (per mitjà de la plataforma Zoom).

- L’idioma de les classes és l’anglès. Els vídeos es subtitularan de forma automàtica a l’anglès i, una setmana més tard, es podran veure també els subtítols en català i en castellà. Els vídeos estaran disponibles durant 30 dies.