Dia:  Dimarts, 18 de juny
Hora:  a les 21:00
Lloc:  Museu Marítim de Barcelona. Barcelona
Organitza:  SICARcat
Preu:  12.00€
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Museu Marítim de Barcelona
Av. de les Drassanes, s/n , 08001 , Barcelona
Concert

Òpera solidària: La maternitat d'Elna

Con motivo del Día Mundial de las personas refugiadas, el próximo 18 de junio, a partir de las 21h en el Museu Marítim de Barcelona, tendrá lugar un concierto solidario: la ópera La maternitat d’Elna. El importe de las entradas, a 12€, se destinará a las personas supervivientes de trata de seres humanos que atiende SICAR cat.

Algunas víctimas de trata también son susceptibles de protección internacional. La Ley de Asilo (Ley 12/2009) reconoce expresamente la persecución por motivos de género (artículos 3 y 7 e) y se refiere a la situación de especial vulnerabilidad de las víctimas de trata, situación que debe tenerse en cuenta a la hora de tramitar este tipo de solicitudes (artículo 46).

En 2018, el equipo jurídico de la entidad dio respuesta a 49 mujeres víctimas de trata susceptibles de protección internacional.

El 18 de juny arriba al Museu Marítim de Barcelona, en un concert solidari en col·laboració amb el pla Barcelona Ciutat Refugi per ajudar Adoratrius, entitat religiosa de caràcter social sense ànim de lucre que presta atenció a dones vulnerabilitzades. A Catalunya, desenvolupa des del 2002 el programa SICAR cat, que ofereix atenció integral a dones i infants víctimes del tràfic d’éssers humans (TEH) per a la seva recuperació i la restitució dels seus drets. Així mateix, promou el canvi social a través de la sensibilització i la denúncia d’aquesta greu violació de Drets Humans (DDHH).

Més informació:http://www.adoratrius.cat/?lang=ca

ELS 12€ DE CADA ENTRADA ES DESTINARAN ÍNTEGRAMENT A L'ORGANITZACIÓ ADORATRIUS.

alt

Aquest concert es desenvolupa en el marc de la "Commemoració del Dia Mundial de les Persones Refugiades”, en col·laboració amb la Coral Cantiga, que representarà l'espectacle Mars d'Acollida? el 20 de juny a les 20h al Museu Marítim, i s'inclou dins el cicle d'activitats organitzades per l'Ajuntament de Barcelona.