Dia:  Dissabte, 11 de novembre
Hora:  de 20:30 a 21:30
Lloc:  Església de Santa Maria de la Geltrú. Vilanova i la Geltrú
Organitza:  Associació d’Amics del Retaule de Santa Maria de la Geltrú (AMICRET)
Preu:  10.00€
Església de Santa Maria de la Geltrú
Plaça de l'Assumpció, 1, 08800, Vilanova i la Geltrú
Concert

Música sacra a capella, a Vilanova i la Geltrú

L’Associació d’Amics del Retaule de Santa Maria de la Geltrú (AMICRET) de Vilanova i la Geltrú organitza la primera edició de Músiques del Retaule, sota la direcció artística d’Isabel Pla, professora del Conservatori Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú.

Es tracta d’un cicle de tres concerts de música religiosa que tindran lloc a l’església de la Geltrú els tres primers dissabtes de novembre a les 20.30h

L’11 de novembre el cicle comptarà amb la presència del Cor de cambra Francesc Valls que, sota la direcció de Pere Lluís Biosca, interpretarà música sacra a capella des del Llibre vermell de Montserrat (finals del segle XIV) fins al segle XX.

AMICRET és una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu promocionar els valors culturals, històrics i espirituals inherents al retaule d’estil barroc que presideix l’altar major de la Parròquia de Santa Maria de la Geltrú.

Reserva de localitats: una hora abans de cada concert; els divendres 3, 10 i 17 de novembre, de 19 a 20h a la rectoria de la Geltrú; els dissabtes 21 i 28 d’octubre i 4, 11 i 18 de novembre, de 17 a 20h al Teatre Principal.