Dia:  Diumenge, 26 de juliol
Hora:  a les 19:00
Lloc:  Basílica de la Sagrada Família. Barcelona
Organitza:  Arquebisbat de Barcelona
Basílica de la Sagrada Família
Carrer de Mallorca, 401, 08013, Barcelona

Per saber-ne més

Arxius

Eucaristia/ Culte

Missa pels difunts de la #covid19 a la Sagrada Família

L'Arquebisbe de Barcelona presidirà la missa pels difunts en temps de pandèmia a la Sagrada Família

L’Església Arxidiocesana de Barcelona ha organitzat la missa funeral per les víctimes del coronavirus i pels morts per altres causes durant el temps de confinament i que no han pogut rebre el comiat que mereixen.

El diumenge 26 de juliol, a les 19.00 hores, la basílica de la Sagrada Família acollirà la missa pels difunts en temps de pandèmia, presidida per l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella.

Aquesta celebració eucarística tindrà lloc el dia 26 de juliol, festa de sant Joaquim i santa Anna, que celebra la memòria dels avis de Jesús i que han esdevingut els patrons de la gent gran. Entre els convidats, està prevista l’assistència de representants de l’àmbit sanitari i sòcio-assistencial així com de cossos de seguretat i d’altres estaments, que se sumaran a les primeres autoritats de les diferents administracions de la ciutat i del país.

La missa es podrà seguir en directe pel canal de televisió 8TV  i per l’emissora Ràdio Estel (106.6 FM i més freqüències a www.radioestel.cat). Igualment, per Internet a través del web diocesà:www.esglesia.barcelona/en-directe/ i del web de la basílica de la Sagrada Família: https://livestream.com/accounts/3246094/streamingsf1