Dia:  Dijous, 1 d'agost
Hora:  a les 21:00
Lloc:  Call de Girona. Girona
Call de Girona
Carrer de la Força, 8, 17004, Girona
Concert

Mazik Duo. Jewish Life, portraits of the past. Concert a Girona

MazikDuo, format pel clarinetista menorquí Tolo Genestar i el pianista terrassenc Marc Sumsi presenten el seu primer àlbum titulat 'Jewish Life, portraits of the past' (Temps Record 2017).

Un projecte singular entre la fusió de la clàssica i el klezmer, on ambdós gèneres conviuen mostrant una música variada però amb una temàtica comuna com és la història de la comunitat jueva contemporània.

Basant-se en la idea de com les músiques constitueixen cultura, Jewish Life incursiona en la identitat i la història jueves explorant alguns romanents que va deixar l'esdevenir de la cultura jueva al llarg del segle XX. Des de la música present en la cruesa dels murs d'un camp de concentració o aquella latent en la memòria d'un jove exilliat de la seva pàtria. Un concert innovador i interessant amb obres que van germinar en moments i contextos molt diversos, des de la sonoritat més ombrívola de la II Guerra Mundial a les melodies més frenètiques del seu gènere festiu més popular definit pels propis artistes com una música que riu i plora al mateix temps.

Entrada lliure fins omplir l'aforament

Foto: Quim Roser. Palau de la Música Catalana