Vés al contingut
Oriol Jara Girona
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
▶️
Adreça (carrer i número)
Barcelona
Municipi
Barcelona
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment

El llibre d'Ester, per Oriol Jara

Dijous 6 de juliol, de 18.00 a 20.00, format en línia per descobrir la Bíblia amb l’Oriol Jara, guionista, escriptor i autor de Deu raons per creure en Déu. Sessió sobre el llibre d'Ester.

Descobreix la Bíblia amb l’Oriol Jara

La Bíblia està plena a vessar de frases genials, aventures immorals, reis corruptes, amor, dones heroiques, revelacions sobrenaturals, sensualitat, exemples preciosos i, sobretot, la voluntat de Déu per la nostra vida.

La Bíblia és la Paraula de Déu per a cada un de nosaltres. Personal i valuosa. L’Oriol l’explica com no s’ha fet abans, perquè veiem com de sorprenent, radical, apassionada i urgent és la Paraula.

Cicle Bible Nerds Club 2023: Tots els cursos són online de 18 a 20h.

Job: 6 de juliol

Per què passen coses bones als dolents i coses dolentes als bons? Job s’ho va preguntar. I potser la resposta de Déu ens ajuda a entendre aquest gran misteri. O potser no. El llibre de Job és fascinant, sobretot perquè diu coses de Déu que pràcticament cap capellà s’atreviria a dir en una missa.

Ester: 19 de setembre

Ester és el llibre més friki de la Bíblia. Una exhibició fabulosa del poder de Déu. És extremadament útil avui en dia estudiar-lo i descobrir que Déu és l’artífex de TOT malgrat que sovint no mencionem el seu nom (o el canvien per conceptes com “la natura” o “la vida”). Un llibre, a més, amb comèdia i personatges divertidíssims.

Filemó: 17 d’octubre

La lluita dels cristians és viure en el món després d’haver estat alliberats de les cadenes per Jesús. Sembla difícil i ho és, perquè el món és un amo exigent que vol tractar-nos com els esclaus que érem. La carta de Filemó és un exemple meravellós, sorprenent i radical de què vol dir ser lliure en Crist en un món acostumat als esclaus espirituals.

Vull inscriure’m