Dia:  Divendres, 9 d'octubre
Hora:  a les 11:15
Lloc:  Ateneu Universitari Sant Pacià - Aula Magna. Barcelona
Organitza:  Ateneu Universitari Sant Pacià
Ateneu Universitari Sant Pacià - Aula Magna
Carrer de la Diputació, 231, 08007, Barcelona
Conferència

Lectures de Déu a propòsit de George Steiner, per Armando J. Pego

Enguany l'encarregat de dur a terme la lliçó inagural de curs a l'Ateneu Universitari Sant Pacià és un professor de la Facultat de Filosofia de Catalunya, el Dr. Armando J. Pego Puigbó (FFC). El Prof. Pego dedicarà la lliçó a "Lectures de Déu a propòsit de George Steiner".

La inauguració oficial del curs 2020-2021 de l’Ateneu Universitari Sant Pacià (Facultat de Teologia de Catalunya, Facultat de Filosofia de Catalunya, Facultat Antoni Gaudí, Institut de Litúrgia ad instar Facultatis i Institut de Teologia Fonamental) serà un acte presidit pel cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona i gran canceller de l’AUSP.

Durant l'acte es farà la presentació oficial del nou Institut de Litúrgia ad instar facultatis (ILF)la nova institució acadèmica amb rang de Facultat que sorgeix de l’Institut Superior de Litúrgia de Barcelona (ISLB). 

La cerimònia inaugural de curs de l'Ateneu, i també la lliçó, es retransmetrà en directe a través del web www.edusantpacia.cat. Quan s'acosti l'acte es donaran més indicacions en aquest sentit, aquí.

Acte obert a tothom