Dia:  Divendres, 19 de maig
Hora:  de 18:00 a 19:30
Lloc:  Casa de Cultura de Girona. Girona
Organitza:  Fragmenta Editorial
Intervindran a l'acte:  Jaume Angelats, Joan Ferrer, Xavier Serra Narciso
Casa de Cultura de Girona
Plaça de l'Hospital, 6, 17002, Girona
Presentació de llibre

Jaume Angelats, Joan Ferrer i Xavier Serra presenten 'Fe, hermenèutica, paraula', de Raimon Panikkar, a Girona

L'hermenèutica és l'art i la ciència de la interpretació, de produir un sentit, de donar significat, de tornar la vida als símbols i, finalment, de deixar que n'emergeixin de nous.

Jaume Angelats, doctor en teologia i professor en diverses facultats, i Joan Ferrer, és doctor en filologia semítica, llicenciat en teologia i en geografia i història i professor de la UdG, presentaran el llibre Fe, hermenèutica, paraula, de Raimon Panikkar. Seran acompanyats per Xavier Serra Narciso, catedràtic de filosofia de secundària i coordinador de l'edició, i tots ells introduïts per Xavier Delòs, llibreter. Serà el divendres dia 19 de maig, a les 18h, a la Casa de Cultura de Girona (Plaça de l'Hospital, 6).

Fe, hermenèutica, paraula és el desè volum, en ordre de publicació, dels dinou que comprendrà l'Opera Omnia Raimon Panikkar, i acaba de ser publicat per FragmentaPanikkar dedica el llibre a tractar aquests tres elements com a expressió de l'obertura de l'home «al misteri de la Realitat», segons indica ell mateix a la introducció.

L'acte compta amb la col·laboració de la llibreria Geli.

Entrada lliure. Aforament limitat.

[Acte a Facebook]