Dia:  Dijous, 12 de novembre
Hora:  a les 19:30
Lloc:  ▶️ Institut de Ciències Religioses de Lleida (IREL). Lleida
Organitza:  Institut de Ciències Religioses de Lleida (IREL)
Telèfon:  973 28 15 38
▶️ Institut de Ciències Religioses de Lleida (IREL)
Carrer Canonge Brugulat, 22 , 25003, Lleida
Conferència

Interioritat i comunicació, amb Angelina Prenafeta, a Lleida

L'Institut de Recerca i Estudis Religiosos de Lleida (IREL) ja té preparat el cicle de conferències del curs 2020/2021 que reflexionarà sobre 'La interioritat'.

La conferència programada pel 12 de novembre, a càrrec d'Angelina Prenafeta, i dins del cicle "La interioritat", no es podrà fer presencialment per les restriccions sanitàries. Es gravarà i estarà disponible, el dia previst, a l'apartat de VIDEOS de la plana web de l'IREL: www.irellleida.com

El 12 de novembre Angelina Prenafeta impartirà la conferència 'Interioritat i comunicació' a la sala d'actes de l'IREL. També a l'IREL, Natàlia Méndez reflexionarà sobre 'La saviesa interior el 10 de desembre. I el 14 de gener, David Jou impartirà la conferència 'Ciència i interioritat', també al IREL.

Ja l'11 de febrer Conxita Gómez reflexionarà sobre 'Monestir i interioritat' en una conferència l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI). L'11 de març Ferran Sáez impartirà la ponència 'La intimitat ens va fer moderns' també al IEI.

El cicle acabarà el 8 d'abril amb la conferència 'La interioritat, lloc de trobada amb Déu', a càrrec de Núria Caum, al IEI.