Dia:  Dimecres, 29 de setembre
Hora:  de 9:00 a 18:00
Lloc:  Universitat Abat Oliba CEU - Sala de Graus. Barcelona
Organitza:  Universitat Abat Oliba CEU
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Universitat Abat Oliba CEU - Sala de Graus
Carrer de Bellesguard, 30, 08022, Barcelona
Altres

L'impacte de la pandèmia en l'economia, per Clemente Polo

OBERTURA DE CURS DE L'ABAT OLIBA - CEU I COL·LOCACIÓ DE LA PRIMERA PEDRA

La Universitat celebra l'acte d'obertura del curs 2021/2022 a les 12:00. La cerimònia serveix per inaugurar oficialment el nou curs i també per rememorar la trajectòria recorreguda en el precedent.

D'això últim se n'encarregarà el secretari general de la Universitat, Pablo Nuevo, que llegirà la Memòria del curs 2020/2021. La cerimònia, que conclourà amb unes paraules del president del grup CEU i gran canceller de la nostra universitat, Alfonso Bullón de Mendoza, comptarà també amb les intervencions del rector, Rafael Rodríguez-Ponga, i la representació del Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat.

La lliçó magistral contindrà una reflexió sobre l'impacte de la pandèmia en l'economia. S'encarregarà de fer-ho el catedràtic emèrit de la nostra universitat Clemente Polo, en el curs de la ponència "COVID 19: algunes lliçons per al futur".

Primera pedra

Amb motiu de la presència al nostre campus del gran canceller, i del director general del grup CEU, Javier Tello, es col·locarà la primera pedra del nou edifici. Aquest acte, carregat de simbolisme per a la nostra comunitat universitària, se celebrarà a les 17:00 als terrenys on s'erigiran les noves instal·lacions.