Dia:  Dilluns, 15 fins dimecres, 17 d'abril
Hora:  de 20:45
Hora:  a 21:30
Lloc:  Basílica de la Sagrada Família. Barcelona
Basílica de la Sagrada Família
Carrer de Sardenya, 318, 08013, Barcelona
Pregària

Il·luminació de la Sagrada Família

IL·LUMINACIÓ DE LA FAÇANA DE LA PASSIÓ DE LA SAGRADA FAMÍLIA

Escultura, llum i so al servei de la fe, amb audició de fragments bíblics i comentari de Mons. Antoni Vadell, bisbe auxiliar de Barcelona 

Simbòlicament, la Sagrada Família és l’expressió en pedra de la fe cristiana, que es renova cada any amb la Setmana Santa. Aquest temps litúrgic va quedar recollit a la façana de la Passió, que explica el període de vida de Jesucrist que transcorre entre el Sant Sopar, la seva mort i la seva resurrecció, i que inclou, per tant, el Via Crucis. Aquest camí cap a la creu és un recorregut en què es posen en relleu tots els valors cristians i que ens mostra que la Setmana Santa és passió, però també esperança. Per celebrar-ho, la Basílica ha preparat tot un seguit d’actes i activitats pensades per a tots els públics. 

Així, el cap de setmana vinent s’iniciaran les sessions del taller familiar, per al qual ja s’han obert les inscripcions. En aquesta ocasió, els petits i petites elaboraran un ou de Pasqua. El 6 d’abril, el temple acollirà el tradicional concert de Setmana Santa, per al qual s’ofereixen 300 entrades dobles per a la ciutadania, que podrà obtenir-les mitjançant un sorteig. Per la seva banda, els dies 15, 16 i 17 oferirem una il·luminació de la façana de la Passió acompanyada de música amb la qual es recordaran les últimes hores de Jesús. L’acte és gratuït i hi haurà dues sessions al dia, a les 20.45 i a les 21.30 h. 

Durant aquest període, a més, el temple acollirà diferents celebracions litúrgiques. La més popular, la missa de Rams, se celebrarà el dia 14 d’abril a les 12 h. La missa de Dijous Sant tindrà lloc el 18 d’abril a les 20 h, i la de Divendres Sant el dia 19 a les 19 h. En acabar, a les 21 h, hi haurà la pregària del Via Crucis amb il·luminació davant de la façana de la Passió, un acte que també està obert a tot el públic. Per últim, el dia 20 d’abril a les 21 h tindrà lloc la celebració de la solemne Vetlla Pasqual.  

Podreu trobar tota la informació detallada dels actes de la Setmana Santa de la Sagrada Família en l’enllaç següent