Dia:  Dissabte, 18 de maig
Hora:  a les 11:30
Lloc:  Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes . Barcelona
Preu:  3.00€
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes
Baixada del Monestir, 9, 08034 , Barcelona
Visita guiada

Guia’m al monestir de Pedralbes

Projecte en col·laboració amb el Monestir de Sant Cugat i la Fundació Friends

Descobreix els detalls de la vida del monestir amb un recorregut per les estances principals del recinte. La visita és conduïda per una persona amb la síndrome d’Asperger, un trastorn de l’espectre autista que es caracteritza principalment per la dificultat en les relacions socials, per patrons de comportament restrictius i repetitius, i per la intolerància als canvis i imprevistos, sense que existeixi associada una afectació significativa de la capacitat intel·lectual.

Guia’m és un projecte d’inserció laboral nascut al Monestir de Sant Cugat en col·laboració amb la Fundació Friends, perquè persones amb síndrome d’Asperger puguin fer de guies en entitats culturals. L’objectiu del projecte és normalitzar la situació social i laboral del col·lectiu per mitjà del potencial transformador de la cultura i, alhora,  fomentar la seva autonomia personal i trencar estigmes i prejudicis en relació a les persones amb aquest trastorn.

Dates:

  • dissabte 30 març
  • dissabte 13 abril
  • dissabte 27 abril
  • dissabte 11 maig
  • dissabte 18 maig
  • dissabte 25 maig

Horari

d’11.30 a 12.30 h

ObservacionsAl Monestir de Sant Cugat les visites del Guia’m es duen a terme els dissabtes per la tarda i els diumenges pel matí (exceptuant el primer dissabte i diumenge de mes)

Preu: 3€.

Emailreservesmonestirpedralbes@bcn.cat

Telèfon: 93 256 34 27

Aforament: Places Limitades.

COMPRA ENTRADES