Dia:  Diumenge, 10 de maig
Hora:  a les 17:00
Lloc:  Parròquia de Sant Pacià. Barcelona
Parròquia de Sant Pacià
Carrer de les Monges, 27, 08030, Barcelona
Trobada

Gràcies, Pep Soler

Després de la mort d’en Pep Soler, uns quants amics (Quim Cervera, Salvador Clarós, Josep M. Domingo, Josep M. Fisa, Josep M. Jubany, Xavier Morlans i Mercè Solé) ens hem posat en marxa per organitzar un acte en memòria d’en Pep i per muntar una petita plana web que ens permeti aplegar escrits diversos, del mateix Pep i de qui hi vulgui participar, i unes quantes fotografies.

L'acte tindrà lloc el diumenge 10 de maig de 2020, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Pacià de Barcelona. Si pots venir, ens anirà molt bé si ara ja ens ho dius, de cara a l’organització.

El blog que hem posat en marxa per recollir materials diversos sobre en Pep és aquest: https://graciespepsoler.blogspot.com/. Si vols fer-hi algun escrit, o disposes d’algunes fotografies (a poder ser dient quan es van fer i qui hi surt, més o menys) i ens les vols enviar a aquest mateix correu graciespepsoler@gmail.com, t’ho agrairem.

I et demanem encara la teva col·laboració per difondre aquesta convocatòria entre les persones que van conèixer i estimar en Pep, per si algú s’hi vol afegir.