Dia:  Dissabte, 4 de juliol
Hora:  a les 19:15
Lloc:  Catedral de Barcelona. Barcelona
Organitza:  Secretaritat de Missions i Direcció de les Obres Missionals Pontifícies de l'Arquebisbat de Barcelona
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Catedral de Barcelona
Pla de la Seu, s/n, 08001, Barcelona
Eucaristia/ Culte

Eucaristia Missionera des de la Catedral de Barcelona

La catedral de Barcelona acull l’Eucaristia Missionera d’aquest 2020, que es retransmetrà per internet.

Cada any les tres Diòcesis de la Província Eclesiàstica de Barcelona comparteixen l’Eucaristia Missionera. Una trobada amb els missioners diocesans retornats, els que estan de pas, també amb els seus familiars, i col·laboradors de les delegacions de Missions. Aquest any se celebra la setzena Eucaristia missionera a la catedral de Barcelona el proper 4 de juliol a les 19.15 h. L’Eucaristia, presidida pel cardenal Omella, serà l’acte central on es pregarà i es recordarà als missioners que es troben en països de missió.

«El principal objectiu és valorar el treball incansable dels missioners i missioneres al servei de les missions en distints llocs del planeta i que té com a recompensa donar a conèixer el missatge de Jesús, en especial als més pobres i desvalguts» asseguren des de Secretariat Diocesà de Missions. «Aquesta activitat ajuda als missioners a seguir conservant el contacte amb l’Església que els va enviar i reforça la dimensió missionera de les nostres Diòcesis».

Aquest any, tant el secretariat de missions com la direcció Diocesana de les Obres Missionals Pontifícies, han decidit no fer la trobada per prevenció, però sí que han volgut conservar l’Eucaristia i aprofitar els nous mitjans de comunicació, com és la retransmissió via streaming, perquè tothom que vulgui pugui seguir la celebració. Podreu seguir-ho des d'aquí