Vés al contingut
ISOR
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia - Universitat Autònoma de Barcelona - Sala de Juntes
Adreça (carrer i número)
Edifii B2, Avinguda de l'Eix Central - Bellaterra
Municipi
Cerdanyola del Vallès
Nom de l'entitat organitzadora
ISOR - UAB
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment
Temàtica

L’estat ritual: relacions de "longue durée" entre religió i cultura a Europa i els EUA, per Joaquim Rius

El grup de recerca Investigacions en sociologia de la religió (ISOR) de la UAB organitza el seminari "L’estat ritual: relacions de longue durée entre religió i cultura a Europa i els EUA".

La presentació la durà a terme catedràtic del Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València Joaquim Rius.

Joaquim Rius Ulldemolins és Doctor en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i l'École des Hautes Études en Sciences Socials de París. Actualment, és Catedràtic d'Universitat en el Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València on imparteix docència sobre sociologia de la cultura i sociologia del canvi social. És autor de diversos llibres i articles llibres sobre la sociologia de la cultura i política cultural a revistes nacionals i internacionals com REIS, RIS, RES, Papers, Urban Studies, European Planning Studies o International Journal of Cultural Policy. Des 2015 és director de Debats. Revista de cultura, poder i societat (Institució Alfons el Magnànim) i director de el Centre d'Estudis sobre Cultura, Poder i Identitats de la Universitat de València. És membre del Consell de Redacció de la Revista Espanyola de Sociologia, Papers. Revista de Sociologia, de International Journal of Cultural Policy i de Publicacions de la Universitat de València.