Dia:  Dissabte, 25 fins diumenge, 26 de maig
Hora:  de 9:30
Hora:  a 19:30
Lloc:  Centre Dudjom Tersar. Barcelona
Organitza:  Comunitat Budista Nyingma Tersar  
Telèfon:  666 463 015
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Centre Dudjom Tersar
Plaça Universitat 1, 2n 1a, 08011 , Barcelona
Curs

Ensenyances del Ngondro Dudjom Tersar, amb la lama Yeshe Chödrön

  • Dia i hora: dissabte, 25 mai 2019 - diumenge, 26 mai 2019 (de 9:30 a 13:30 y de 15:30 a 19:30 los dos días)
  • Aportació: Consultar

Ensenyances del Dudjom Tersar Ngondro
impartides per Lama Yeshe Chödrön

La pràctica del Ngöndro dels Nous Tresors de Dudjom, es diu preliminar perquè ajuda a establir els fonaments per a la pràctica del Vajrayana. És l’essència dels diferents ensenyaments de Buda i conté tots els nivells que condueixen a l’actualització del Despertar. Així mateix, és la porta d’entrada cap a les pràctiques avançades del Dzogchen.

És un sistema de purificació que empra cos, paraula i ment per alliberar els patrons habituals nocius, i revelar en la nostra consciència les incommensurables dimensions d’amor, compassió, alegria i saviesa equànime.

Per a poder practicar amb la visió i la comprensió correctes cal rebre la transmissió d’un mestre o mestra qualificats. Aquesta pràctica és fonamental per a tots els practicants que aspiren en Despertar, tant per a aquells que tenen la intenció d’emprendre les pràctiques preliminars com per als que ja estiguin practicant aquesta o una altra sadhana.

 

“Quan els enfosquiments són eliminats, la realització succeix espontàniament”

Lama Yeshe Chödrön
Pertany al llinatge Dudjom Tersar de l’escola Nyingma del Budisme Vajrayana. Presidenta de la comunitat religiosa Nyingma Tersar. L’any 1989 funda el centre Arya Tara del qual és directora. És directora de practiques del Postgrau “Mindfulness i la seva aplicació en la relació d’ajuda” de la Universitat de Lleida. Co-fundadora de Sakyadhita Spain, en favor de les dones budistes d’arreu del món. Co-fundadora de Yeshe Melong, editorial per a la publicació de textos i Sadhanas.