×

Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
Dia:  Divendres, 25 de gener
Hora:  a les 18:30
Lloc:  Auditori Museu Marítim de Barcelona. Barcelona
Organitza:  Drukpa Barcelona 
Auditori Museu Marítim de Barcelona
Avinguda Drassanes s/n., 08001, Barcelona
Conferència

Emocions i calma mental

S.E. Kyabje Thuksey Rinpoche a Barcelona

CONFERÈNCIA PÚBLICA: “Emocions i Calma Mental”
Entrada gratuïta

Dia: Divendres 25 de gener 2019

Hora: 18:30

Lloc: Auditori Museu Marítim de Barcelona. Avinguda Drassanes s/n. M Drassanes L3

 

ENSENYANCES GURU IOGA i INICIACIÓ de MANJUSHRI
Ensenyances en anglès amb traducció

Dies i hores:

Dissabte 26 de gener 2019
10:00 Recepció
10:30 Ensenyances: Guru Ioga
16:00 Continuació de les ensenyances

Diumenge 27 de gener 2019
10:00 Recepció
10:30 Ensenyances, presa de refugi i iniciació de Manjushri
14:30 Dinar vegetarià (lloc a determinar) amb S.E. Kyabje Thuksey Rinpoche. (Cal confirmar abans de l’ 11 de gener)
17:30 Benedicció del Centre Drukpa Barcelona

Lloc: Sala Martí l’Humà (MUHBA). Plaça del Rei 1. Metro Liceu L3 i Jaume I L4

Aportació:
Dissabte: 40 €. Mitja jornada: 25 €
Diumenge: 35 €
Cap de setmana complet: 70 €
Reducció per a estudiants i persones en atur

Preguem inscripción prèvia. Contactar per e-mail: drukpa.barcelona@gmail.com

 

S.E. Kyabje Thuksey Rinpoche

És la reencarnació de l’anterior Thuksey Rinpoche, net del gran iogui Shakya Shri i fill del Xè Gyalwang Drukpa. El seu nom significa “Preciós Fill del Cor”, va néixer a Ladakh (l’Índia) el 1986. Va passar la seva infantesa i adolescència al monestir Druk Thubten Sangak Choeling a Darjeeling Ha estudiat i practica sota la direcció de S.S. el Gyalwang Drukpa i d’altres grans mestres. Destaca per la claredat de les seves ensenyances, per la seva amabilitat y el seu sentit de l’humor.

Un cop finalitzats els seus estudis de Filosofia Budista a la Universitat de Tango (Buthan) ajuda Sa Santedat en el desenvolupament de les activitats del Llinatge Drukpa als monestirs Druk Thubten Sangak Choeling a Darjeeling i als d’Hemis i Shey a Ladakh. També va organitzar el “Concili Anual Drukpa (2015)” i la “Cerimònia dels Ornaments de Naropa (2016)”. Te al seu càrrec els centres Drukpa d’Europa.

Dins del projecte humanitari de S. S. el Gyalwang Drukpa “Live to Love”, s’ha ocupat durant uns anys de l’escola Druk Pema Karpo a Ladakh, escola sostenible on es combinen ensenyaments moderns i tradicionals. Va rebre el 2002 el premi mundial d’arquitectura al millor edifici ecològic i el 2015 va ser nomenada una de les escoles més belles del món.

Realitza una gran tasca en l’organització “Live to Rescue”, enfocada a la protecció d’animals abandonats, també dins el projecte “Live to Love”,

Al costat de l’Associació de Joves Drukpa de Ladakh i “Live to Love” vetlla pel medi ambient a través de la plantació d’arbres i el manteniment de les aigües de les glaceres de l’Himàlaia que asseguren l’accés a l’aigua potable als milions d’éssers que depenen d’aquest sistema fluvial.

 

Guru Ioga vol dir unió amb el guru. El guru no es manifesta únicament i exclusiva en el seu aspecte humà, tots els fenòmens de la vida s’han de veure com el guru i inseparables de nosaltres, encara que habitualment no ho reconeguem a causa de la nostra ment dualista.

 

Manjushri personifica la gran saviesa o prajna. Talla el sofriment i els punts de vista erronis, dissipa la foscor de la ignorància. Instrueix en el Dharma i estimula el desenvolupament de la saviesa. Dóna claredat mental, dispersant tots els obstacles a la comprensió. El seu mantra millora diverses savieses com ara les de l’aprenentatge, el debat, l’escriptura, la memòria, etc.