Dia:  Dimarts, 23 de juliol
Hora:  de 16:00 a 19:00
Lloc:  Centre Cívic Cotxeres de Sants. Barcelona
Organitza:  Oficina d'Afers Religiosos - Ajuntament de Barcelona
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Centre Cívic Cotxeres de Sants
Carrer de Sants, 79, 08014 , Barcelona
Curs

El cristianisme evangèlic

“Monogràfics d’estiu” per conèixer la rica diversitat religiosa de Barcelona

L’Oficina d’Afers Religiosos ha organitzat els dimarts 2, 9, 16 i 23 de juliol quatre monogràfics sobre quatre tradicions religioses presents a la ciutat. Els “Monogràfics d’estiu” tenen la voluntat d’acostar algunes de les tradicions religioses de Barcelona a la ciutadania. Cadascun dels monogràfics consta consta de tres hores on s’explicarà una confessió (sessió divulgativa) i es visitarà un centre de culte de la ciutat.

La diversitat religiosa d’una ciutat s’expressa de moltes maneres. Més de vint conviccions conviuen a la ciutat de Barcelona, algunes més conegudes i/o visibles i d’altres amb una vida més discreta. Conèixer les diferents tradicions religioses i acostar-se als llocs de culte, visitar-los i parlar amb les persones que en formen part, permet conèixer de primera mà les comunitats que s’hi reuneixen. El reconeixement d’aquesta rica diversitat i la seva incorporació a la vida de la ciutat són necessaris per generar espais de convivència, interacció i cooperació veritablement oberts a tothom.

El judaisme, el cristianisme ortodox, el budisme i el cristianisme evangèlic, seran les quatre tradicions religioses d’aquest juliol. Cada monogràfic tindrà lloc a un centre cívic de la ciutat, on es farà una sessió informativa/divulgativa, i seguidament es visitarà una comunitat de Barcelona i el seu centre de culte.

Es requereix inscripció prèvia, ja que l’aforament és limitat (cada monogràfic és individual, us podeu inscriure als que vulgueu). Podeu consultar tota la informació i el procés d’inscripció en cadascun dels fulletons dels monogràfics (les places són limitades) facilitant les següents dades:

  • Nom del monogràfic:
  • Nom i cognoms:
  • DNI:
  • Correu electrònic:

 

Arxius adjunts