Dia:  Diumenge, 13 de desembre
Hora:  a les 18:00
Lloc:  Parròquia de Santa Maria de l’Alba . Tàrrega
Organitza:  Associació d’Amics de l’Orgue de les Comarques de Lleida
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Parròquia de Santa Maria de l’Alba 
Plaça Major, 3, 25300, Tàrrega
Concert

Concert d'orgue a Tàrrega

NOVA DATA · Andreu Moros, trompeta - Mercè Sanchís, orgue

Els Amics de l’Orgue de les Comarques de Lleida organitzen una nova edició del cicle de concerts que posa en valor els orgues històrics presents en edificis emblemàtics de les terres de Ponent. L'orgue centenari de l'Església Parroquial de Santa Maria de l'Alba de Tàrrega constitueix una cita ineludible de la programació. Enguany actuaran a la capital de l'Urgell el trompetista Andreu Moros i l'organista Mercè Sanchís, provinent de l’Escolania de Montserrat. Amb el suport de la Regidoria de Cultura, l’IEI i la Generalitat de Catalunya. Gratuït.

Festival de Musica de Tardor Orgues de Ponent i del Pirineu

El dijous dia 10 de setembre va iniciar-se a la vila de Verdú la programació del XXII Festival de Música de Tardor Orgues de Ponent i del Pirineu 2020. D’aquest manera l’església parroquial de Santa Maria de Verdú acollirà la primera de les audicions del cicle organitzat  per l’Associació Amics de l’Orgue de les Comarques de Lleida.

Hi hauran des del dia 10 de setembre fins al 7 de desembre un total de catorze concerts amb la col·laboració de IEI-Diputació de Lleida, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Regidories de Cultura dels Ajuntaments, Joventuts Musicals de la Cerdanya i Amics de l’Orgue de Sant Llorenç de Morunys. Els concerts seran gratuïts i es faran complint tots els protocols establerts en aquest temps de la pandèmia del Covid-19, amb aforaments limitats.

Els concerts arribaran a les poblacions de: Borges Blanques, Cervera, Lleida (2), Os de Balaguer-Les Avellanes, La Pobla de Segur, Puigcerdà, Sant Llorenç de Morunys, Seu d’Urgell, Talarn, Tàrrega, Torres de Segre, Tremp i Verdú.

PROGRAMA ORGUES DE PONENT I DEL PIRINEU 2020