Dia:  Divendres, 16 de juliol
Hora:  a les 21:00
Lloc:  Monestir de Sant Pere de Casserres. Les Masies de Roda
Organitza:  Festival del Monestir de Sant Pere de Casserres
Preu:  15.00€
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Monestir de Sant Pere de Casserres
Carretera, BV-5213 , 08510, Les Masies de Roda
Concert

Concert de Maria Arnal i Marcel Bagés a Sant Pere de Casserres

Dos anys i mig després de tancar la gira de ‘45 cerebros y 1 corazón’ (2017), Maria Arnal i Marcel Bagés presenten el seu nou àlbum, ‘Clamor’ en el marc del cicle de música amb ànima Sons del Camí, que redimensiona el concepte de tradició i l’introdueix definitivament a l’endemà.

‘Clamor’ explora els canvis personals, col·lectius i globals a què ens aboca un planeta en crisi, la nostra infinita capacitat de transformació davant les adversitats i els reptes d’un futur més incert que mai. I ho fa a escala coral, unint veus que imaginen mons possibles i llancen un crit compartit on les guitarres i l’electrònica esdevenen atmosferes, conjugant rondalles i mitologies especulatives, cordes i samples autogenerats, gravacions de camp i intel·ligència artificial.

Amb la col·laboració de la nord-americana Holly Herndon, figura clau en la història recent de l’experimentació digital, la llegenda de la clàssica contemporània de les últimes quatre dècades, Kronos Quartet, i la formació electro-acústica Morphosis Ensemble, ‘Clamor’ és pop mutant en els límits de l’emoció: quaranta minuts d’intensitat brutal que culmina les expectatives generades per ‘45 cerebros y 1 corazón’.

Data i hora Divendres 16 de juliol a les 21.00h

Preu 15,00 €

Venda d’entrades Cal comprar l’entrada anticipada en línia

Comprar entrada

Observacions

L’acte segueix el protocol d’higiene i seguretat davant la Covid-19.

RESERVA SOPAR AL RESTAURANT – 93 744 71 18