Dia:  Divendres, 13 de juliol
Hora:  a les 20:15
Lloc:  Fundació Casa del Tibet. Barcelona
Organitza:  Fundació Casa del Tibet
Preu:  10.00€
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Fundació Casa del Tibet
Carrer del Rosselló, 181, 08036, Barcelona
Concert

Concert amb bols de quars

Concerts de meditació amb bols de quars i minerals acompanyats d’altres instruments i veus a carrèc d'Ànima Quarz

El 20 d’abril, el 18 de maig i el 13 de juliol a les 20.15 h serà la propera  data dels concerts d'Anima Quarz a la casa del Tibet que s'aniran realitzant un divendres de cada mes durant tot l'any acompanyats per músics del grup Shirai (més info). Els bols de quars i minerals creen sons de gran bellesa que ens envolten i indueixen a estats de profunda relaxació i meditació. Acompanyats de veus, cants harmònics i altres instruments vibracionales creen espais sonors exquisits, de comunió i de connexió amb l'essència.

L'entrada de 10 euros es podrà comprar el mateix dia del concert. Et recomanem reservar plaça escrivint un correu amb el teu nom al seguentmail:  actividades@animaquarz.com
En Xavier Bellón i na Sandra Orús són musicoterapeutes, professors de ioga, i fundadors del grup de música vibracional Shirai. Són pioners i el principal referent del treball amb els bols de quars al nostre país. Des de fa més de 18 anys imparteixen concerts i cursos de formació amb els bols de quars a Espanya i l'estranger. A més d’ incorporar en aquest concerts altres instruments com l’evocador so del monocordi, la calimba, la flauta y també la veu.

L’ inspiradora veu d’en Jordi Vallespí creant amb els bols de quarz espais sonors d’ enorme profunditat i bellesa, ens acompanyarà al concert del proper 20 d’ abril.

En Nagiska amb el didgeridoo de quars, la flauta nativa i la subtilitat dels cants harmònics estarà present al concert del 18 de maig.

Ravid Goldschmidt amb les seves especials melodies i sonoritats del HANG, s’unirà al so dels bols en el concert del 13 de juliol.

Us hi esperem!

Aquí tens un vídeo dels nostres concerts amb bols de quars:

Dia i hora: 

Propers divendres 20 d’ abril, el 18 de maig y el 13 de juliol a les 20.15 h

Lloc: 

Fundació Casa del Tibet

Aportació: 

10 euros

Contacte: 

actividades@animaquarz.com