×

Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
Dia:  Diumenge, 20 de gener
Hora:  de 19:00 a 20:30
Lloc:  Club Tennis Barcino. Barcelona
Organitza:  Mans Unides
Intervindran a l'acte:  Montse Domènech, Jordi Marquillas, Eduard Estivill, Albert Guitart
Telèfon:  934877878
Preu:  15.00€
Club Tennis Barcino
Plaça Narcisa Freixas, 2, 08022, Barcelona
Acció solidària

Concert benèfic de Falsterbo amb Mans Unides

El concert benèfic tindrà lloc al Club Tennis Barcino, situat a la Plaça Narcisa Freixas 2 de Barcelona.

Les entrades-donatiu, es poden adquirir a Ticketea (http://bit.ly/2CYAVjP) i el mateix dia del concert a la taquilla del CT Barcino, tenen un preu de 15€.

Els beneficis del concert aniran destinats a finançar un projecte educatiu de Mans Unides a Togo (http://bit.ly/2ADcNSj).

Falsterbo, l'històric grup de folk amb presència activa al món de la cançó en català des del 1967, segueix cantant i comunicant bones sensacions, cuidant molt les harmonies, l'afinació i la posada en escena.

El grup està actualment format per Montse Domènech (veu i percussió), Jordi Marquillas (veu, violí, guitarra  i mandolina) i Eduard Estivill (veu i guitarra), aquest últim, persona molt coneguda pel públic en general per la seva labor com a pediatre. Tots canten i per tant les harmonies són una de les seves grans qualitats. El tècnic de so, una peça essencial, és l’Albert Guitart.

Falsterbo, a part de compondre cançons pròpies, és especialista en folk nord-americà, traduint i cantant cançons de Peter Paul and Mary, John Denver, i molts d'altres. Ha popularitzat cançons tan conegudes com "Paf, el drac màgic", "L’estranya joguina", "Quan el sol es pon", "Camí ral", "Que s'han fet d'aquelles flors", i moltíssimes més cançons que formen part de la història musical d'aquest país. Tenen 8 vinils i 3 CD.

Música i solidaritat en una mateixa tarda. T'ho perdràs? T'hi esperem!