Dia:  Dissabte, 5 de febrer
Hora:  a les 20:00
Lloc:  Església de Santa Maria. Cervera
Organitza:  Patronat de les Completes del Santíssim Misteri de Cervera
Telèfon:  973 53 35 03 (Mònica, de 10 a 13h)
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Església de Santa Maria
Carrer Santa Maria, 17, 25200 , Cervera
Eucaristia/ Culte

Completes del Santíssim Misteri de Cervera

Cal haver-se inscrit  a la web de la Paeria de Cervera: www.cervera.cat i posar cada usuari les seves dades personals i el seu correu electrònic. Una vegada inscrits es rebrà un correu electrònic amb un codi QR que s’haurà d’ensenyar a l’entrada de l’església.

El registre per a l’assistència de les Completes s’obrirà el dilluns 24 de gener a les 12 hores. Una vegada es completi l’aforament total es tancarà immediatament el registre.

Per a les persones que assistiu a les Completes, es recomana venir amb força temps d’antelació i respectar les mesures sanitàries com la distància interpersonal, l’ús de la mascareta en tota l’actuació, l’ús de gel hidroalcohòlic a l’entrada i sortida. També es recomana venir amb força roba d’abric a causa de la ventilació de l’església.

El Cant de les Completes forma part de la Festa Major d’Hivern de Cervera

La Festa Major està declarada festa patrimonial d’interès nacional i inclosa al Catàleg del patrimoni festiu de Catalunya.

És una festa solemne i tradicional en què destaca el Cant de les Completes, un esdeveniment musical de caràcter popular. Les Completes de Cervera, escrites l’any 1870 pels mestres de capella Salvador  Vidal i Joan Pont, estan compostes de peces populars de l’època.