Dia:  Dijous, 11 de juliol
Hora:  a les 18:00
Lloc:  Palau Macaya. Barcelona
Organitza:  Fundació Joan Maragall - Obra Social La Caixa
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Palau Macaya
Passeig de Sant Joan, 108, 08037 , Barcelona
Taula rodona

Cloenda del Simposi Internacional Raó i emoció

Els dies 13 i 14 de desembre de 2018 des de la Fundació Joan Maragall i amb la col·laboració de la Fundació Bancària “la Caixa”, vam organitzar el Simposi Internacional Raó i emoció: societat, política i religió, al Palau Macaya.

El Simposi ha tingut continuïtat durant el curs amb quatre sessions tancades, on professors de cada àmbit han aprofundit els temes proposats: ciència i tecnologia, psicologia i ensenyament, política i economia i, finalment, experiència religiosa i espiritual. Ara, abans finalitzar el curs, volem presentar les conclusions que des de la Fundació hem identificat al llarg d'aquests mesos de treball a fi de compartir les possibles propostes per assolir una relació fructífera entre la racionalitat i el paper de les emocions i així contribuir a una millor relació en la vida col·lectiva.

L'acte tindrà lloc el dijous 11 de juliol a les 18h, al Palau Macaya. I comptarà amb les intervencions de: David JOU, vicepresident de la FJM. Catedràtic de física (UAB) Jaume ANGELATS, Dr. Teologia. Patró de la FJM Marta BURGUET, Dra. Pedagogia. Especialista en mediació (UB) David BUENO, Dr. Biologia. Especialista en neurobiologia (UAB).

Es requereix inscipció prèvia a l'activitat a través del web www.palaumacaya.com.

Capacitat limitada. Entrada gratuïta