×

Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
Dia:  Dilluns, 14 de gener
fins dilluns, 25 de març
Hora:  de 19:00
Hora:  a 20:30
Lloc:  Capella de Sant Ignasi a la seu dels Jesuïtes . Barcelona
Preu:  55.00€
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Capella de Sant Ignasi a la seu dels Jesuïtes 
Carrer de Roger de Llúria 13, 08010, Barcelona
Curs

Les cantates de Bach i els 'Exercicis espirituals' d'Ignasi de Loiola

A partir dels Exercicis espirituals d’Ignasi de Loiola, la versió castellà-català de la qual ha estat publicada per Fragmenta, aquest curs es proposa resseguir les quatre setmanes que planteja el llibre escoltant fragments idonis per a cada tema de les Cantates de Johann Sebastian Bach. L'activitat es farà a la capella de Sant Ignasi a la seu dels Jesuïtes (Roger de Llúria 13, Barcelona), els dilluns 14 i 28 de gener, 11 i 25 de febrer, 11 i 25 de març de 2019, de 19 a 20:30h, i és necessari inscriure-s'hi.

Cada sessió serà presentada i conduïda musicalment per Francesc Roma; Francesc Riera recordarà els punts centrals de cada moment dels Exercicis espirituals. La proposta es basa en la selecció de fragments de cantates que oferia Francesc Padrosa (acs) cada tarda a Manresa en els Exercicis de mes que donava.

La matrícula és de 55€ (45€ per persones en atur i estudiants). Per més informació, podeu accedir a la pàgina del curs (aquí), trucar al telèfon 933172338 o enviar un correu a cursos@fespinal.com. Per a inscripcions, ompliu i envieu aquest formulari.