Dia:  Dimarts, 21 de gener
Hora:  a les 17:15
Lloc:  Centre Cívic Guinardó  . Barcelona
Organitza:  Centre Cívic Guinardó  
Telèfon:  934 50 39 87
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Centre Cívic Guinardó  
Ronda del Guinardó, 113, 08041, Barcelona

Per saber-ne més

Visita guiada

El budisme, a Horta-Guinardó

El budisme neix fa uns dos mil sis-cents anys a l’Índia És una de les religions més conegudes del planeta i amb més nombres de seguidors però no tothom sap què és en el que realment creuen els seus adeptes.

Tens ganes de saber qui és Buda i quines son les practiques fonamentals d’aquesta creença? Et convidem a visitar Kagyu Samye Dzong un dels tres centres budistes que hi ha al Districte d’Horta-Guinardó. Al acabar la visita podrem presenciar una cerimònia budista. T’hi esperem! Ens trobarem al Centre Cívic Guinardó

Cicle Diversitats de culte a Horta-Guinardó

La diversitat religiosa i espiritual d’una ciutat es manifesta de maneres ben diverses. La millor manera de conèixer-la és acostar-se als espais de culte, entrar-hi, visitar-los, preguntar i tenir la oportunitat de parlar amb les persones que hi freqüenten i s’hi reuneixen. Durant el primer trimestre de 2020 els Centres Cívics d’Horta Guinardó i el Servei de Convivència i Interculturalitat del Districte us proposem un cicle de visites pels diferents centres de culte que hi ha al territori. Anima’t a conèixer la diversitat de creences que conviuen als barris de la ciutat.