Vés al contingut
dc
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
Somia Vins i Llibres
Adreça (carrer i número)
Carrer del Pou Rodó, 21
Municipi
Girona
Nom de l'entitat organitzadora
Somia Vins i Llibres - Fragmenta Editorial
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment
Temàtica

Bernat Dedéu i Anna Carreras presentaran ‘No mataràs’ a Girona

Bernat Dedéu presentarà el seu primer llibre, No mataràs, el dissabte, 15 de juny, a les 12:30 h, a Somia Vins i Llibres (Carrer del Pou Rodó, 21, Girona). L’acte consistirà amb una conversa amb l’escriptora Anna Carreras. Cal inscripció.

Només l’home nietzschià, el llibertí i el suïcida —sosté Dedéu— s’escaparien del gran pacte que cadascú de nosaltres fa amb l’Estat: cedir-li la capacitat individual de matar per evitar la temptació d’aniquilar-nos els uns als altres. Una anàlisi filosòfica dels orígens de la pau social i d’aquest manament que avui dia gaudeix del màxim consens legal i ètic.

La sèrie «Deu Manaments» de Fragmenta Editorial, en la qual s’inscriu el llibre, vol repensar els grans temes de la contemporaneïtat seguint el fil conductor del decàleg. Amb una mirada fonda i actual, responent a problemàtiques d’avui, lluny de qualsevol confessionalisme.

Cal inscripció fent un correu electrònic a correo somiatruitesgirona@gmail.com o fent un missatge privat al compte d’instagram. Aforament limitat.