Dia:  Dissabte, 24 d'agost fins diumenge, 1 de setembre
Hora:  de 22:30
Hora:  a 21:30
Lloc:  Sortida: Estació d’autobusos de Fabra i Puig. Barcelona
Organitza:  Delegació de joventut del Bisbat de Sant Feliu
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Sortida: Estació d’autobusos de Fabra i Puig
Avinguda Meridiana, 16, 08030 , Barcelona
Exercicis espirituals/ Recés

Anada a Taizé des de Sant Feliu de Llobregat

Un nou estiu, ens afegim a la setmana +18 anys, que organitza la Comunitat de Taizé


 

INFORMACIÓ PER ALS PARTICIPANTS

Benvinguts a l'anada a la Comunitat de Taizé organitzada per la Delegació diocesana de pastoral juvenil del bisbat de Sant Feliu de Llobregat per a majors de 18 anys! Us fem arribar aquesta informació a tots els qui heu fet un vot de confiança i us heu inscrit a l'activitat proposada. Creiem que l'estada de Taizé és sempre regeneradora i esdevé un espai per a descobrir i descobrir-se. A més a més, aquest any l'anada coincideix amb la setmana anual que la Comunitat reserva als joves d’entre 18 i 35 anys. De ben segur que serà una estada ben especial.

VIURE LA SETMANA...

T'animem a deixar-te portar per la dinàmica que proposa la comunitat. Aprofita a veure la vida humil dels germans com a testimonis de fe. Tot funciona perquè tothom hi posa el seu granet de sorra. Per això, és important que segueixis les activitats proposades i facis els treballs que se't demanin allà. L'objectiu d'aquesta setmana és facilitar que joves adults amb situacions vitals o experiències professionals similars puguin trobar-se i compartir i reflexionar junts sobre el seu futur a la llum de la fe.
Durant la setmana també t’oferim un acompanyament, això és la possibilitat de compartir amb algú allò que Déu suscita en el teu cor, a la mesura que va avançant la setmana Tenint en compte que la setmana està dirigida a joves entre 18 i 35 anys, l'horari habitual es veu un pèl modificat.

HORARI

8:15 oració del matí i reflexió bíblica. Un cop acabat, l'esmorzar
10:15 foros/tallers o treball
12:20 oració del migdia, posteriorment el dinar
14:15 festa dels pobles amb música dels diferents continents
15:15 foros/tallers o treball
17:00 berenar
17:45 intercanvi en petits grups
19:00 sopar
20:30 oració del vespre

ÀPATS

Amb la inscripció estan coberts tots els àpats que es fan durant la setmana de diumenge a diumenge. Malgrat no ser un menjar gourmet, són uns plats totalment comestibles i amb les quantitats necessàries i proporcionades per l'esforç que es realitza a allà.

COM HI ANEM?

El viatge d'anada i tornada el farem amb el bus de l'Acollida de Barcelona (www.acollidabcn.org). De part del Bisbat hi haurà un responsable del grup durant el viatge, que us el comunicarem més endavant.
L’autocar sortirà dissabte 24, a les 22.30 hores, de l’estació d’autobusos de Fabra i Puig a Barcelona, i arribarem a Taizé cap a les 8.30 hores de l’endemà. El retorn s’efectuarà el diumenge 1 de setembre, sortint de Taizé en acabar l’Eucaristia (11:30 hores) i arribant a Barcelona a partir de les 21:30 hores (hora molt variable en funció del trànsit dominical), al mateix lloc de sortida. L’estació d’autobusos de Fabra i Puig a Barcelona està connectada amb l’estació de Rodalies Renfe de Sant Andreu Arenal, i amb l’estació de Metro L1 Fabra i Puig. El preu d’anada i tornada de l’autocar és de 110 euros. Si només desitgeu realitzar l’anada o la tornada, el preu és de 65 euros. La inscripció a l’autocar la farem com a grup. El procediment serà que fins el 31 de juliol podeu fer l’ingrés dels diners que corresponguin al compte ES24 3025 0001 1914 3345 9709, indicant el vostre nom i cognoms. (El compte correspon al Carles Muñiz Pérez)
La documentació necessària pel viatge dels majors d’edat és el DNI o el passaport, en vigor. És possible que els ciutadans extracomunitaris necessitin un visat. Podeu informar-vos abans de sortir al consolat. Acollida Barcelona no assumeix cap responsabilitat en el cas que les autoritats duaneres rebutgessin l’entrada o permanència a França .És recomanable, també, portar la targeta sanitària europea que podeu aconseguir en el vostre centre de la Seguretat Social. Són hores que estarem asseguts. Per aquest motiu, et recomanem que portis roba còmode.

CONTRIBUCIÓ A LES DESPESES DE TAIZÉ

L’acollida a Taizé no té altres recursos que, per una banda, la participació de cadascú en les despeses quotidianes i, per un altre, la contribució voluntària a una caixa de solidaritat. L’aportació que es proposa cobreix els àpats, l’allotjament i les altres despeses de l’acollida. No és igual per a tothom, perquè té en compte les possibilitats del país d’origen. Es proposa un màxim i un mínim. Cadascú escull la seva aportació dins dels marges indicats.
Joves fins a 29 anys entre 7 i 10 euros per dia (7 dies)
Adults a partir de 30 anys entre 18 i 25 euros per dia (7 dies)
Seguint les indicacions de la Comunitat de Taizé farem una transferència bancària com a grup. Per tant el procediment serà que fins al 31 de juliol podeu fer l’ingrés dels diners que corresponguin al compte ES24 3025 0001 1914 3345 9709, indicant el vostre nom i cognoms.

QUÈ CAL PORTAR

El dissabte, per pujar a l’autobús, en una motxilla petita:
• Menjar pel camí
• Documents originals que correspongui
La resta en una bossa gran:
• Calçat i roba còmoda
• Llençol pel matalàs, sac de dormir i aïllant
• Coixí
• Llanterna
• Estris d’higiene personal
• Impermeable
• Roba de màniga llarga per a les nits
• Bíblia
• Llibreta i bolígraf