Vés al contingut
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
▶️ Zoom
Adreça (carrer i número)
Nova Delhi
Municipi
Nova Delhi
Nom de l'entitat organitzadora
Instituto Cervantes Nueva Delhi, Fragmenta Editorial
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment
Temàtica

Milena Carrara parla de Raimon Panikkar

Amb motiu de la delicada situació que viu l'Índia aquests dies, aquesta activitat va canvar de data i se celebra el 24 de juny..

Milena Carrara pronunciarà una conferència sobre Raimon Panikkar en una activitat en línia organitzada per l'Institut Cervantes de Nova Delhi (Índia), que se celebrarà el proper dijous dia 24 de juny a les 18 h (hora espanhola). Carrara ha dissenyat, amb l’autor, el pla editorial de l’Opera Omnia Raimon Panikkar que Fragmenta publica en català. És necessària la inscripció prèvia, gratuïta, al correu adx1ndel@cervantes.es.

L'activitat, que forma part del cicle "Semblanzas", utilitzarà la plataforma Zoom, disponible des de qualsevol dipositiu. La previsió és que duri dues hores, màxim.

Milena Carrara és doctora en Llengua i Literatura estrangeres. Des de fa anys es dedica a l’estudi del pensament de Raimon PanikkarPresideix la Fundació Vivarium Raimon Panikkar (Tavertet). És autora de la introducció del llibre ¿Parlem del mateix Déu? (2018), un diàleg de Raimon Panikkar i Pinchas Lapide, i també de la seva versió en en castellà.

Correu electrònic
adx1ndel@cervantes.es