Vés al contingut
Trobada Pessebristes 2022
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
Cinema Catalunya
Adreça (carrer i número)
Carrer de Sant Pere, 9
Municipi
Terrassa
Nom de l'entitat organitzadora
Federació Catalana de Pessebristes
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment
Temàtica

50ª Trobada de Pessebristes de Catalunya i Balears, a Terrassa

A les 8, acreditacions. Ales 10, Missa; després, visites culturals. A les 13h, acte oficial; després, dinar. A les 18h, parlaments finals.

Diumenge 2 d’octubre la jornada arrencarà a l’Escola Pia de Terrassa, on es podran recollir les credencials dels participants a partir de les 8 del matí. A les 10 h hi haurà missa a la Catedral de Terrassa i després es faran visites culturals per la ciutat: una ruta modernista a peu principals edificis modernistes de la ciutat, com la Casa Alegre de Sagrera, Masia Freixa o l’Ajuntament de Terrassa. També s’ha programat una ruta pel Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica amb tres itineraris guiats per triar.

En acabat, a les 13 h, es farà l’Acte oficial de la Trobada al Cinema Catalunya i tot seguit el dinar de germanor entre les associacions de pessebristes participants. I ja a les 18 h serà el punt final de la trobada amb els parlaments finals i el lliurament del fanalet al Grup de Pessebristes de Maó, organitzador de la 51a Trobada.

Ara bé, durant tot el dia es podrà gaudir d’una exposició de diorames al soterrani de l’atri de la Catedral, a la plaça Vella de Terrassa. També durant el dinar de germanor estaran exposats els cartells de les 50 trobades de celebració, així com l’exposició Pessebrisme.

Per saber-ne més: Dia 30 de setembre: Pessebrisme, cultura popular i associacionisme, a Terrassa