Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) En el marc de la jornada de responsables, l’Acció Catòlica Obrera (ACO) escollirà a la nova presidenta, després que el mandat de Maria Martínez, s’esgotés el passat 12 d’octubre. Rocío Elvira i Yolanda Rodríguez són les dues candidates a presidir el moviment, un càrrec que s’escollirà en el consell extraordinari convocat el proper 22 de maig.

En la jornada de responsables es reiniciarà també el treball de preparació del XII Consell de l’ACO que se celebrarà al mes de maig del 2022. Malgrat no se sap en quines circumstàncies es podrà celebrar, a l’ACO confien en què “es pugui desenvolupar amb normalitat” i ja han elaborat el programa de la jornada.

Primera votació telemàtica

La jornada de responsables encara no es podrà celebrar de manera presencial i, per tant, el consell extraordinari tampoc. Les normes de funcionament del moviment no preveuen aquesta conjuntura, per la qual cosa s’ha establert un procediment de votació telemàtica que vol garantir un procés a seguir transparent i participatiu.

La votació es podrà fer des de l’inici de la jornada de responsables i fins una hora i mitja després, aproximadament des de les 10 h i fins les 11.30 h. Cada grup té un únic vot, que s’encarrega de transmetre el o la responsable de grup. Si per alguna raó el o la responsable del teu grup no pot assistir a la jornada ha de delegar el vot en algun altre membre del grup preferentment o en un altre militant, en cas que no sigui possible la primera opció.

Des de l’organització, expressen que “és molt important que tots els grups puguin votar”, ja que és “una manera de donar suport a la persona que surti escollida i de participar en la marxa del moviment”.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.