Vés al contingut
Catalunya Religió dv. 3/11/2017

(CR) L’abat de Montserrat, Josep Maria Soler, ha expressat aquest divendres la seva “preocupació” pels empresonaments dels consellers de la Generalitat de Catalunya. A través del twitter del responsable de comunicació de l’Abadia de Montserrat, l’abat afirma que a la comunitat benedictina "Ens dolem dels empresonaments d'ahir: dificulten la construcció de ponts de diàleg”. Per això afegeix que “Hem de treballar per la convivència".

El mateix missatge ha estat reproduït després al compte de Twitter de Montserrat:

Els darrers dies l’abat de Montserrat ha insistit en la demanda de diàleg i ha convidat a “sortir de la situació on estem sense que ningú no en surti humiliat”. També des de Montserrat s’han sentit veus més explicites en les condemnes dels empresonaments a través de les homilies que, a títol personal, han predicat els monjos benedictins a la Basílica.  

Des de l’àmbit episcopal, aquest dijous l’arquebisbe de Tarragona també va expressar la seva preocupació per la preservació de la “pau social” arran de les detencions.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.