Vés al contingut
Catalunya Religió

(Solidaritat Sant Joan de Déu) Gràcies a la complicitat de mercats, famílies, grups d'amics, empreses, mitjans de comunicació i associacions, Sant Joan de Déu ha aconseguit 8.500 euros que aniran destinats als projectes socials de la Magic Line SJD.

Del 27 de gener al 2 de febrer, s'ha viscut una setmana d'intensa activitat als mercats, aconseguint servir 8.500 cafès solidaris. Amb això l'Orde Hospitalària ha aconseguit que la Magic Line Sant Joan de Déu sigui molt més que una caminada i que la mobilització arribi a tot arreu: a les cases, a les oficines i sobretot, als mercats, on moltes cares conegudes han passat al llarg d'aquesta setmana per servir cafès a totes aquelles persones que volguessin participar.

La Magic Line és una combinació d'esdeveniment esportiu, solidari i de transformació social. Tothom pot participar perquè per als organitzadors "tots i totes, a través de les nostres accions, tenim la capacitat de transformar-ho tot". El 100% dels fons aportats es destinaran a projectes socials que es desenvolupen als centres de Sant Joan de Déu a Barcelona i d'altres entitats socials de la ciutat amb les que comparteixen valors i maneres de treballar. Sant Joan de Déu treballa per millorar la qualitat de vida de persones en situació de sense llar o dependència, amb problemes de salut mental, amb discapacitat intel·lectual i nens hospitalitzats o en risc d'exclusió social, aquí i arreu del món.

Els periodistes Carles Costa i Eloi Vila van inaugurar la Setmana del Cafè Solidari des del Mercat de la Concepció. El meteoròleg Tomàs Molina va ser dimecres al Mercat de l'Abaceria, i dijous a Jair Domínguez i Elisenda Carod van fer el mateix al Mercat del Ninot. Divendres la periodista Maria Xinxó va anar a al Mercat de la Sagrada Família i el dissabte a Quim Masferrer era al Mercat de Sants. Però tant escoles, com equips #magicliners, com empreses, s'han implicat amb la Setmana del Cafè Solidari Sant Joan de Déu.

Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.