Vés al contingut
Catalunya Religió

(Minyons Escoltes i Guies) Des d'aquest divendres i fins el 15 de febrer el centre cultural Casa Orlandai de Barcelona acull l'exposició 'AEiG Joan Maragall. Relat de 60 anys d'escoltisme al barri'. La mostra dóna a conèixer la història d'aquest agrupament arrelat al barri de Sant Gervasi de Barcelona, una història que reflecteix els nombrosos canvis que ha patit la societat catalana des de 1954, però que a la vegada es presenta com a única per l’irrepetible que té qualsevol vivència en un cau.

L'exposició, que s'inaugura divendres, compta amb entrevistes a excaps de diverses generacions, amb més de 240 fotografies que s’han recopilat de les últimes sis dècades i amb tots els números publicats fins al moment de la revista de l’agrupament, Verd i Negre.

Els membres de la comissió organitzadora han intentat reconstruir el passat de l’Agrupament Escolta i Guia Joan Maragall, cosa que els ha permès adonar-se que no tot era tal com s’imaginaven abans d’iniciar la investigació. Alhora, es dedica un espai a la visió que tenen del cau els nois i noies que actualment en formen part, així com de les persones que hi han passat fins al dia d’avui.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.