Vés al contingut
2 Catalunya Religió dt. 17/04/2018

(Escola Pia) El Grup d’Animació a la Lectura de l’Escola Pia de Catalunya proposa una llista de 50 llibres per Sant Jordi. Els seus responsables asseguren que a la llista "trobareu novel·la, poesia, còmic, llibre-joc, coneixements, novel·la gràfica…per a tothom i totes les edats.” A la llista hi trobem recomanacions concretes per a cada franja d'edat, des dels més petits a infantil fins a lectures per a nois de Batxillerat i adults. Podeu consultar la selecció de llibres en aquest enllaç

Com escollir llibre

Un dels experts del grup d'Animació a la Lectura, Feliu Carreras, ha donat també una sèrie de consells per trobar el millor llibre de cara el pròxim Sant Jordi. 

"Remena, deixa’t atreure, parla amb els llibreters, escull editorial, col·lecció, contraportada i autors abans del 15 d’aquest mes. Després, potser, seràs víctima de la propaganda". 

"Hi ha editorials que ho editen tot. I altres editen poc i bo. Procura encertar-la". 

"Els més llegits no són forçosament els millors: ni els que guanyen premis atorgats per les editorials ni els de les persones mediàtiques. Recorda el primer consell: tries tu". 

"Si llegeixes sempre el mateix autor perquè t’agrada molt, potser el teu univers lector té la mida del planeta del petit príncep". 

"Tres volums d’una trilogia són un bon negoci per l’editor. Tres llibres diferents un enriquiment personal". 

"Fes cas d’aquesta dita catalana: “Que el llegir no faci perdre l’escriure”. T’ajudarà a estimar autors i autores i a tots els qui fan possible que tinguis un llibre que t’acompanyi". 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.