Vés al contingut
Catalunya Religió

(Vedruna Educació) Aquest divendres, 5 d’octubre, 3000 nenes i nens dels 36 diferents centres educatius de la xarxa d’escoles Vedruna Catalunya Educació s ’aplegaran a Vic per fer una caminada esportiva i solidària. Les nenes i nens, tots de 6è de primària, caminaran repartits en sis itineraris i recorreran plegats els set quilòmetres fins a la Plaça Major, on arribaran de manera simultània. A cada itinerari s’hi concentraran prop de 500 alumnes seran organitzats i acompanyats per personal docent dels centres i per alumnes de Cicles Formatius relacionats amb el món de l’esport. Un cop a Vic, es concentraran al bell mig de la Plaça Major i participaran en una festa a favor de l’esport i la solidaritat. Un mur gegant de 50 metres de llargada i 3 d’alt presidirà el centre de la plaça i dinamitzarà l’activitat de la mainada que participarà de la jornada fins a les 3 de la tarda.

La iniciativa, ideada per la xarxa de docents d’activitat física i esportiva dels diferents centres, té un rerefons solidari que es concretarà en una recollida de diners per fer una aportació a benefici de la Taula de refugiats de la capital osonenca, entitat que aprofitarà a la tarda el mur de la plaça dissenyat per a l’ocasió per dur-hi a terme actes propis del seu calendari. Així doncs, la pluralitat escenificada en samarretes de sis colors diferents i en trenta-sis punts de partida que representen la diversitat del nostre territori . Una pluralitat que surt de l’aula per fer els nostres alumnes una mica més conscients de les realitats del moment. Caminar plegats per poder fer també un món una mica millor.

Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.