Vés al contingut
Catalunya Religió

(Vedruna) Són gairebé 3000 nenes i nens acompanyats de docents d’activitat física dels diferents 36 centres que la xarxa Vedruna Catalunya Educació té escampats arreu del nostre territori.

Sis trams han recorregut Vic per ser una mica més solidaris entre elles i ells i amb el món que ens envolta. Han estat matiners i han vingut de punts de Catalunya molt diversos, des de la costa fins a l’alta muntanya, d’escoles petites i de centres grans . La majoria no es coneixien entre ells però a totes i tots els unia una mateixa fita: caminar els 7 quilòmetres des de diferents nuclis igualment equidistants tots de Vic per arribar plegats a la plaça de la capital osonenca i celebrar l’assoliment del seu particular gran repte: haver caminat i haver-ho fet per una causa. Així, han sortit en grups d’uns 500 alumnes des de les poblacions de Malla, Santa Eulàlia de Riuprimer, Santa Eugènia de Berga, Roda de Ter, Manlleu, Sant Julià de Vilatorta .

Amb aquest acte simbòlic, esportiu i de convivència , des de la xarxa d’escoles Vedruna Catalunya han volgut contribuir a la conscienciació que és només sumant esforços, iniciatives i individualitats que les actuacions petites poden esdevenir grans projectes.

L’acte ha volgut ser una manera de sortir de l’aula per fer país, fer esport , natura i pensar en totes aquelles i aquells que no tenen les mateixes oportunitats . Per això, a més d’una donació econòmica a la taula de refugiats de Vic, que s’ha fet en el marc del mateix acte, l’important ha estat la suma de colors, de procedències i de tarannàs cap a un mateix objectiu.

Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.