Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(CR) Plena de gom a gom. La Basílica de Santa Maria de Mar ha acollit aquest dijous al vespre unes dues mil cinc-centes persones per pregar junt amb la comunitat de Taizé. El germà Alois ha demanat practicar l'hospitalitat, tal com apunta en la Carta de Taizé d'aquest 2019. La convocatòria ha rebut una generosa resposta. Amb gent dreta i asseguda a terra fent pregària també a les naus i capelles laterals. L’esquema de la pregària ha sigut el propi de la comunitat de Taizé: cants repetitius –alguns d’ells ben coneguts com ara 'El Senyor és la meva força' o 'L’ajuda em vindrà del Senyor'–, lectura de l’Evangeli en diferents idiomes, apunts per pregar, espai de silenci i adoració de la creu acompanyada altra vegada de cants.

Aquesta pregària a Barcelona arriba després de la Trobada Europea de Joves, celebrada per cap d'any a Madrid. L’elecció del lloc no ha estat casual. Així ho han fet notar en la benvinguda a l’espai de pregària. La comunitat de Taizé guarda molts vincles amb l’Església de Barcelona, una ciutat que ha acollit tres trobades en el passat, la darrera el 2001.

Pregària Taizé Santa Maria del Mar

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.