Vés al contingut
Catalunya Religió

(GIEC) Quan es compleixin cinc anys de la publicació de l’Exhortació apostòlica Amoris Laetitia del Papa Francesc el proper 19 de març, començara un “Any Amoris laetitia”. Serà un any de reflexió sobre l’Amoris laetitia i una oportunitat per a aprofundir en els continguts del document des del 19 març de 2021 fins al juny de 2022, quan tindrà lloc a Roma la Xª Trobada Mundial de les Famílies.

Aquestes reflexions es posaran a disposició de les comunitats eclesials i de les famílies, per acompanyar-los en el seu camí. A partir d'ara el Sant Pare convida tothom a sumar-se a les iniciatives que s'impulsaran durant l'Any i que seran coordinades pel Dicasteri per als Laics, la Família i la Vida. Podem encomanar aquest camí amb les famílies de tot el món a la Sagrada Família de Natzaret, en particular a Sant Josep, espòs i pare sol·lícit.

El Papa a l'Àngelus va demanar que la Mare de Déu obtingués a les famílies de tot el món de sentir-se cada vegada més fascinades per l'ideal evangèlic de la Sagrada Família, de manera que es converteixin en llevat de nova humanitat i d'una solidaritat concreta i universal.

Territori

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.