Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

(CR) Què ha interessat més aquest 2013 als lectors de CatalunyaReligió.cat? Doncs com era d’esperar el papa Francesc passa davant. Dins de les notícies més visitades hi ha tot el referent al relleu papal. Però el més visitat de l’any, i de llarg, és el bloc amb les homilies del papa Francesc en català. El textos del papa Francesc, traduïts ara per un equip de voluntaris, han despertat un gran interès entre els lectors. L’entrevista del papa a La Civiltà Cattolica o el resum del primer document magisterial propi, l’Evangelii Guadium, també han estat alguns dels textos de Francesc més llegits.

En segon lloc entre el temes del 2013 se situa una mala notícia, la mort del jove jesuïta Marc Vilarassau. La seva presència i popularitat a les xarxes socials, també es va reproduir per la seva prematura desaparició. Junt amb Teresa Losada ha estat una de les morts d’aquest any que ha tingut més impacte.

El tercer tema més visitat de l’any és l’escàndol de 13TV, la cadena propietat de la Conferència Episcopal Espanyola. La demagògia i l’enfrontament promogut a través d’aquesta mitjà ha estat motiu de denuncia de diversos col·lectius de la laics i dels bisbes catalans.

En quart lloc se situa la crida diverses entitats cristianes a sumar-se al Pacte Nacional per Dret a Decidir, que van ser rebudes al Parlament, juntament amb altres notícies vinculades al procés polític que viu Catalunya.

Finalment, en cinquè lloc, un any més es posa de manifest el vigor de la religiositat populars. Els espais sobre la Setmana Santa al carrer continuen sent els continguts més vistos del portal.

D’altra banda, en l’apartat de vídeos, el més vist durant any ha estat la felicitació de Cap d’Any que el 2013 ens va fer la dominica Lucía Caram presentant-nos la seva vida comunitària en el monestir de Santa Clara de Manresa.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.