Vés al contingut
Catalunya Religió

(Consell General de Germandats i Confraries de Barcelona) Unes 2000 persones han assistit durant la jornada de dissabte a l'Aplec "Rociero" que s'ha celebrat al Monestir de Montserrat. Les condicions meteorològiques adverses han obligat a traslladar la celebració de la missa a l'interior de la basílica. A la missa rociera han participat les germandats filials de Catalunya que any rere any peregrinen a l'ermita del Rocío a Almonte.

L'activitat organitzada pel Consell General de Germandats i Confraries de Barcelona i la Fundació Andacat forma part de les activitats englobades en el 20 aniversari del "Consell general de gernandats i confraries de l'arxidiòcesi de Barcelona". El President de la Germandat Matriu d'Almonte, Santiago Padilla Díaz de la Serna, ha manifestat estar encantat d'acceptar aquesta invitació "sento admiració i volem fer arribar la calor del poble d'Almonte i difondre aquest esperit de germanor". "És per a nosaltres un privilegi i testimoni d'admiració i gratitud poder estar avui aquí". Alhora Santiago Padilla ha agraït la participació de les germandats catalans i l'organització de la Fundació Andacat per participar en aquest esdeveniment.

Per la seva part el president de la Fundació Andacat, Francisco Flores ha manifestat sentir-se "emocionat" afegint que és "un nou objectiu aconseguit de la Fundació Andacat, que s'abracessin les dues verges a nivell marià i fer-ho amb les germandats filials i rocieros de Catalunya ". Flores ha volgut fer un agraïment públic a l'Abadia de Montserrat i a la Diputació de Huelva. La participació en la jornada era gratuïta i l'ha comptat amb la participació de més de 50, entitats, germandats i confraries de Catalunya.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.