Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Arquebisbat de TarragonaUns 180 joves provinents de diferents parròquies i escoles de l’arxidiòcesi es van el passat dissabte a la Trobada Diocesana de Joves amb el lema Crist Viu, a Valls. La trobada s’esqueia en la preparació de les festes decennals de la Mare de Déu de la Candela.

A l’arribar al Col·legi Claret va tenir lloc l’acollida per part del Josep Mateu, delegat diocesà de joventut; Joan Font, claretià, Xavier Salat, regidor de l’Ajuntament de Valls; i l’arquebisbe Joan Planellas. Tot seguit els joves participants es van dividir per edats. En cada un dels espais els joves van poder treballar i fer experiència de la pregària

Tot seguit va tenir lloc un acte conjunt amb un vídeo amb diversos testimonis de caritat a l’arxidiòcesi: la Taulada de Valls, —Ara al teu costat—, Càritas de Riudoms, Fundació Josep Pont i Gol de Reus i Hospitalitat Mare de Déu de Lourdes de Tarragona. També es va comptar amb el Testimoni de l’Alexis de la Comunitat del Cenacle. Es volia mostrar com Crist és viu i present en la pregària, i en el germà, en la caritat.

Tot seguit, en processó, acompanyats de música i l’estendard de la Mare de Déu de la Candela els joves es van dirigir a l’església parroquial de Sant Joan, on Joan Àguila, rector de sant Joan de Valls, va acollir i agrair la presència dels joves. Allí es va celebrar l’eucaristia, l’acte més important, Crist és viu i present en cada sagrament. L’eucaristia va ser presidida per primera vegada en una Trobada Diocesana de Joves per l’arquebisbe Planellas, qui va animar als joves a donar testimoni i a deixar-se guiar per Crist. La celebració va acabar amb un emotiu cant a la Mare de Déu de la Candela, seguit de la veneració de la imatge de la Verge. 

La trobada va finalitzar amb el sopar i el concert a càrrec del dj Dala al local de la Colla Vella dels Xiquets de Valls.