Vés al contingut
Catalunya Religió

(La Salle) El projecte EduEmprèn de La Salle-URL arriba a la seva tercera edició batent tots els números de participació. Aquest 7 i 8 de novembre 1.400 alumnes de 3r de l’ESO de 19 escoles de la xarxa de La Salle Catalunya es trobaran al Campus de La Salle-URL per participar en l’acte d’inici del projecte d’emprenedoria social que té l’objectiu d’estimular les habilitats emprenedores entre els joves.

Degut a l’alt número de participants, la sessió s’ha dividit en dos dies (amb la mateixa estructura). Els assistents escoltaran les experiències i projectes d’alguns dels grups guanyadors de la última edició i participaran en una dinàmica basada en el Candy Model que identifica un repte, proposa solucions, fa un prototip i ho presenta.

L’activitat s’inclou a nivell acadèmic dins del Projecte FAIG de les escoles de La Salle, s’allargarà tot el curs durant el que aniran treballant en el seu propi projecte amb l’assessorament de La Salle Technova, i a mitjans de juny es presentaran novament al Campus de La Salle-URL en l’acte de cloenda i entrega de premis.

“Observa, Proposa i Transforma!”

Sota el lema “Observa, Proposa i Transforma!” l’objectiu d’EduEmprèn és preparar a joves emprenedors compromesos amb el seu entorn i donar als estudiants eines per crear el seu propi projecte d’emprenedoria social, trobant un problema real del seu entorn, veient la seva viabilitat i transformar-lo en una realitat. La Salle-URL ja ha començat a internacionalitzar el projecte i a aquest estiu es va fer per primera vegada a Brasil.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.