Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(OHSJD) Aquest diumenge 24 de febrer ha tingut lloc la caminada final de la Magic Line Sant Joan de Déu. Després de mesos d'accions solidàries per recaptar fons, els 941 equips participants s'han trobat fent els recorreguts de la caminada i a la Festa final a la plaça de la Catedral.

La caminada ha engegat avui des de Can Cuyàs a les 7h del matí amb la sortida dels equips que han fet el recorregut de 40km de la caminada. Paulatinament s’hi ha anat afegint la resta de recorreguts de 30, 20, 15 i 10km... fins a 13.000 persones en 941 equips han caminat avui en favor de les persones en situació vulnerable.

Al fossar del castell de Montjuïc els equips participants s’hi ha trobat una zona de pícnic amb espectacles culturals i a l’arribada a la plaça de la Catedral de Barcelona els esperava ‘Una plaça plena de gràcies’ amb activitats i concerts per a celebrar el final de la sisena edició de la mobilització ciutadana de Sant Joan de Déu.

Els equips participants a la Magic Line Sant Joan de Déu fa mesos que fan accions solidàries per captar diners el que ha permès recaptar més de 300.000€ que es destiran íntegrament a projectes que desenvolupen els 10 centres de Sant Joan de Déu a Barcelona per a persones en situació de sense llar i dependència, persones amb trastorn mental o discapacitat intel·lectual, persones grans i infants malalts.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.