×

Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

(Direcció General d’Afers Religiosos) El Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya ha convocat una nova jornada 10x10 per reunir editors que publiquen obres de l’àmbit espiritual i els professionals de les biblioteques públiques. La Direcció General d’Afers Religiosos també hi participarà. El 17 d’octubre se celebrarà a la seu del Departament de Cultura una nova sessió del projecte 10x10 que tractarà sobre l’espiritualitat. En aquesta jornada cinc editors donaran a conèixer la seva línia editorial i les tendències en aquest sector.

La programa finalitzarà amb una taula rodona amb diversos experts que abordaran des de diferents perspectives l’estat actual de la literatura espiritual en les biblioteques públiques i com s’ha de potenciar. La Direcció General d’Afers Religiosos també hi ha estat convidada com a organisme públic que assessora tota l’administració sobre la diversitat religiosa. En la trobada s'exposaran els projectes editorials de Kairós, Herder, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, Pagès i Fragmenta.

Des de l’any 2012 el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya organitza el Projecte 10x10. Trobades dels editors amb els bibliotecaris, una iniciativa que busca establir una comunicació directa entre les editorials i els professionals de les biblioteques. El projecte 10x10 té caràcter bidireccional, és un intercanvi. D’una banda, els editors, més enllà de presentar les seves novetats, poden explicar als bibliotecaris la seva línia editorial i d’altra banda els bibliotecaris tenen l’oportunitat de fer conèixer als editors les inquietuds del món de les biblioteques, la recepció que tenen dels seus llibres i poden fer-los suggeriments.