Vés al contingut
Catalunya Religió

(Claretians) L’ONG dels Missioners Claretians de Catalunya comença el nou curs amb la bona notícia d’haver arribat, aquest estiu, a mil famílies brasileres que han participat o encara participen en el Projecte d’Apadrinaments.

El Projecte d’Apadrinaments d’Enllaç Solidari va començar fa més de quinze anys i es manté viu gràcies a moltes persones implicades i compromeses. En primer lloc, els padrins i padrines que són molt fidels a l’ajuda mensual. I gràcies també a les persones que, al Brasil, fan l’acompanyament directe i molt personalitzat de cada infant apadrinat i de la seva família. Sense oblidar el treball constant que es fa cada dia des de la secretaria d’Enllaç.

Així, el Projecte d’Apadrinaments s’ha tornat una acció solidària col·lectiva que uneix moltes famílies i entitats de casa nostra i del Brasil. Si voleu conèixer millor el Projecte d’Apadrinaments o esteu interessats a apadrinar un infant, podeu consultar la pàgina d’Enllaç Solidari.

Temàtica
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.