×

Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Campus Docent Sant Joan de Déu) L’any 2008 es va formalitzar l’agermanament entre les dues escoles amb l’objectiu de formar professionals de l’àmbit de la Infermeria capacitats per oferir serveis i cures de qualitat, tècnica i humana, en contextos molt diferents, però sempre sota l’estil de Sant Joan de Déu.

En aquests 10 anys d’agermanament amb la St. John of God Nursing School de Mabesseneh el Campus Docent ha aportat coneixements, noves metodologies, recursos materials i didàctics i millores en les infraestructures i instal·lacions de l’Escola agermanada. També ha desenvolupat un programa de beques d’estudi que ha permès l’accés als programes formatius d’un total de 35 estudiants amb dificultats econòmiques. S’han graduat 8 promocions d’infermeres comunitàries i s’ha impulsat el programa d’estudi per SRN State Registered Nurse, una formació superior per infermeres ja graduades.

L’objectiu d’aquest agermanament és el desenvolupament de les diferents titulacions d’Infermeria, facilitar l’accés a la formació d’estudiants amb pocs recursos econòmics, acompanyar els professors en l’adquisició de noves metodologies docents i vetllar per la qualitat dels ensenyaments.

L’assoliment gradual dels reptes i objectius proposats contribueix a mantenir ferm el compromís entre els dos centres i al plantejament de nous projectes i línies d’actuació enfocats a la millora contínua de l’aprenentatge infermer.
Actualment, el Campus Docent té en funcionament 1 programa més d’agermanament amb centres de l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu de Colòmbia.

La família hospitalària de Sant Joan de Déu entén els agermanaments com una forma de fer realitat i estendre la Hospitalitat i amb aquest propòsit es promouen els programes d’agermanament per reforçar el sentiment de pertinença i el carisma de Sant Joan de Déu en els centres. D’aquesta manera, es crea un vincle amb un altre centre de l’Orde que esdevé amb el pas del temps una relació sòlida d’interacció i d’intercanvi constant. L’agermanament entre la St. John of God Nursing School de Mabesseneh i el Campus Docent és una forma de viure l’Hospitalitat, d’amor a la professió infermera i a la tasca docent