Intervenció del vicepresident del Govern la Generalitat, Josep Lluís Carod-Rovira, en l'Homenatge cívic al bisbe Joan Carrera a Santa Maria del Mar.

Hi ha pel cap baix, tirant curt, cinc Joan Carrera.

Hi ha un Joan Carrera, persona propera, el veí, l’home del costat.

Un capellà i un bisbe sempre vora les persones, i en especial del món obrer i de les classes populars. Un home promotor de serveis socials.

Intervenció de l'alcalde de Cornellà, Antonio Balmón, a l'Homenatge cívic al bisbe Joan Carrera, a Santa Maria del Mar.

Gent arribada del sud, del nord, de terres endins i també molts que ja estaven aquí, al nostre país. Gent treballadora a la cerca de la dignitat. Treballaven trenta dies al mes, lluitaven per menjar a diari, ells no van tenir un altra oportunitat. El millor de la seva vida ho van donar perquè el seus fills, nosaltres, tinguéssim un futur molt millor.

Intervenció del cardenal-arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, en l'Homenatge al bisbe Joan Carrera a Santa Maria del Mar.

Com poden comprendre tots, cloure aquest homenatge al nostre estimat Dr. Joan Carrera Planas, Bisbe Auxiliar de Barcelona, en l’aniversari del seu traspàs a la casa del Pare, m’omple de goig pel que significa aquest acte que estem celebrant.

Intervenció d'Enric Puig Jofre, en representació del Grup Sant Jordi el l'Homenatge al bisbe Joan Carrera a Santa Maria del Mar.

 Intervenció del president Jordi Pujol en l'homenatge al bisbe Joan Carrera a Santa Maria del Mar.

 

Intervenció de la periodista Teresa Pou en l'Homentatge al bisbe Joan Carrera a Santa Maria del Mar.

Bona nit, no crec que avui descobreixi res de la persona del bisbe Joan Carrera que tots vostès no sàpiguen. En qualsevol cas, les meves paraules volen recordar moments viscuts al costat d’una gran persona, qui, si em permeten que vagi al terreny més personal, m’acompanyà i omplí de coherència als anys en què em vaig dedicar al periodisme religiós.

Intervenció de José María Gil Tamayo en nom de l'arquebisbe emèrit de Badajoz, Antonio Montero en l'Homenatge al bisbe Joan Carrera a Santa Maria del Mar.

Intervenció del filòsof Josep Maria Esquirol en l'Homenatge al bisbe Joan Carrera a Santa Maria del Mar.

Intervenció de l'actor Joan Pera en l'Homentatge al bisbe Joan Carrera a Santa Maria del Mar.

Bona nit i benvinguts a aquest acte d’homenatge a qui fou el nostre Bisbe Joan Carrera.

Permeteu-me que sigui jo, en Joan Pera qui us doni la benvinguda i que us en faci la presentació.

Recull d'articles publicats i galeria gràfica sobre l'acte d'Homenatge al bisbe Joan Carrera a Santa Maria del Mar el 9 de novembre. Properament publicarem els textos de les intervencions.

-El bisbe més proper. Avui, 10 de novembre de 2009

-El bisbe de la fe en Catalunya. El Punt, 10 de novembre de 2009.