Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

En la cerimònia de dedicació del Temple de la Sagrada Família presidida per Benet XVI, el papa utilitzarà el català, el castellà i el llatí. Així ho ha confirmat amb una nota l’arquebisbat de Barcelona després de la visita que ha fet a Barcelona Guido Marini, mestre de cerimònies del papa, per ultimar els detalls de la cerimònia del proper diumenge 7 de novembre. Amb aquesta visita, el màxim responsable de la litúrgia del papa ha tancat el format de la celebració.

Aquest dimarts Marini, acompanyat del cardenal Lluís Martínez Sistach, va visitar el temple de la Sagrada Família i l’Obra social del Nen Déu. També va determinar els darrers detalls de l’opuscle que es facilitarà als fidels que participin a l’acte de la Sagrada Família, tant a dins del temple com a l’exterior, on disposaran de seients i de pantalles gegants per veure la cerimònia.

Per accedir a aquest espai caldrà portar invitació i l’admissió de sol·licituds ja es va tancar divendres passat. Les persones que ho desitgin podran veure el Sant Pare durant el corregut que aquest farà en papamòbil des de l’arquebisbat fins a la Sagrada Família per l’Avinguda de la Catedral, Via Laietana, Pau Claris, i Diputació fins a Marina.